آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۴۷۱۱
عابدینی:

 نشست خوبی با نمايندگان آدیداس داشتیم/ تکنولوژی آدیداس به ایران می‌آید

جلسه مسئولان فدراسیون فوتبال به همراه نمایندگان شرکت آدیداس امروز برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، امیر عابدینی رئیس سازمان اقتصادی و بازاریابی فدراسیون فوتبال گفت: امروز نشست بسیار خوبی را با حضور مهدی تاج، محمدرضا ساکت و نمایندگان عالی‌رتبه شرکت آدیداس برگزار کردیم. در واقع این جلسه براساس برنامه‌ریزی که از حدود یک ماه و نیم گذشته صورت گرفته بود، با مدیران عالی‌رتبه شرکت مذکور انجام شد و با توجه به درخواست این شرکت، امروز نشست بسیار خوبی با حضور اعضای فوق داشتیم.

 

وی افزود: طی صحبت های صورت‌گرفته مقرر شد که ادامه مذاکرات با حضور تاج، ساکت و بنده در کشور امارات با نمایندگان این شرکت پیگیری و در نهایت مواردی انعقاد شود. ضمن اینکه مقرر شد که شرکت آدیداس نمایندگان رسمی خود را به صورت مکتوب به ما معرفی کند و هیچ گونه واسطه‌ای برای عقد قرارداد با شرکت آدیداس وجود نداشته باشد. ما نیز نمایندگان رسمی خود برای عقد قرارداد به این شرکت معرفی می‌کنیم.

 

عابدینی گفت: اولین نشست بسیار خوب بود و یکی از مهم‌ترین مواردی که مهدی تاج در نظر داشت، آن را مطرح کرد. در واقع رئیس فدراسیون در نظر داشت تا انتقال تکنولوژی تولید در درازمدت انجام پذیرد که این امر در راستای اقتصاد مقاومتی صورت بگیرد و قطعا چنانچه نظر مطرح‌شده رئیس فدراسیون محقق شود، در درازمدت در زمینه ایجاد اشتغال و توسعه تولید البسه ورزشی تاثیرات بسیار خوبی را شاهد خواهیم بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار